بچه های مهندسی فناوری اطلاعات بوکان
بچه های مهندسی فناوری اطلاعات بوکان
نمونه سوال - کتاب - مقاله - جزوه - پروژه - تحقیق و ...
درباره وبلاگ


هنگامی كه قصد انجام كاری را كردید، باید درهای تردید را به طور كامل ببندید.((نیچه)) سلام.. اول از همه باید بدونین یه بیکار با اسم من کامنت میذاره گفتم بدونین تا بعدا نیاین بگین تو کامنت بی ربط گذاشتی.. باهام همراه شو دوست من هر کی بخواد میتونه لینکم کنه فقط بگه بلینکمش زیر کامنتا جواب میدم میتونید ببینید برا آپام کسیو خبر نمیکنم چون زود به زود آپ میکنم هر کی بخواد میتونه بیاد ببینه هر کی میخواد بیشتر بدونه رجوع کنه به پروفایلم چه مغرورانه اشک ریختیم چه مغرورانه سکوت کردیم چه مغرورانه التماس کردیم چه مغرورانه از هم گریختیم... غرور هدیه ی شیطان بود و عشق هدیه ی خداوند... هدیه ی شیطان را به هم تقدیم کردیم و هدیه ی خداوند را پنهان کردیم... (¯`v´¯) `•.¸.•´ ☻/ /▌ / \ ܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓ ☻ ♥ ☻ /█\ ./█\ ܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܨ ☻♥☻ \█/\█/ .||. ||. ܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨ

____________________
دسته بندی

کتاب *** جزوه

سیستم عامل

شبکه های کامپیوتری

مبانی کامپیوتر

اینترنت

طراحی صفحات وب

محیط های چند رسانه ای

فناوری اطلاعات

امنیت شبکه های کامپیوتری

زبان C

اخبار فناوری

مقالات

کارآفرینی

دانولد نرم افزار ها

دانولد پروژه

پایگاه داده

آموزش نرم افزار

طراحی و پیاده سازی کتابخانه الکترونیکی

فیلم

فایل های کمکی Chm

____________________
آرشیو

فروردين 1391

دی 1390

آذر 1390

آبان 1390

مهر 1390

ارديبهشت 1390

فروردين 1390

اسفند 1389

____________________
مطالب اخیر

یک نوجوان 17 ساله چینی کلیه اش را برای خرید iPad2 فروخت
تعداد کاربران فیس بوک از مرز 700 میلیون گذشت
هر آنچه در مورد Windows 8 باید بدانید
گوگل به کسی که کروم را هک کند، 20 هزار دلار جایزه می دهد
مدیریت شبکه های بی سیم
افزایش ترافیک و میزان بازدید وبسایت خود
نسخه جدید مرورگر قدرتمند اپرا – Opera v11.0 Build 1156 Final
طراحی و ساخت پوسترهای زیبا
بهینه سازی و افزایش سرعت اینترنت
ابزار پارتیشن بندی حرفه ای و سریع
بزرگنمایی تصاویر بدون افت کیفیت
نسخه ای جدید از یکی از سریعترین نرم افزار های مدیریت دانلود دنیا
بوتر
متخصص چشمان شما!!
صفحه کلید صورتک‌های دیجیتالی
لپ تاپ سه بعدی HP
معرفی رسمی آندروید 3 توسط گوگل
ابررایانه‌ای برای کشف چگونگی آغاز جهان
شناسایی اصول ترسیم خطوط موج دار و دارای عمق
شناسایی اصول حرکت دادن اشیاء بر روی خط
شناسایی اصول اعمال خطوط دور قلم مو
شناسایی اصول کپی کردن، تبدیل و حذف خطوط محیطی
پليس از توانمندي هكرهاي كلاه سفيد و ‌صورتي بهره مي‌گيرد
طی یک هفته قیمت لپ تاپ ۶۰ هزارتومان افزایش یافت
نخستین گوشی نسل چهارمی در ژاپن عرضه شد
همراه اول بر بستر آی‌پی
صدا مشکل گوشی جديد گوگل
جشنواره فروش تبلت‌های ایسوس تمدید شد
فيس‌بوک اسلامي در راه است
تجارت امن و شرکای تجاری در الکامپ2011
اینترنت ملی به بن‌بست رسید
گوگل کروم دومين مرورگر محبوب دنيا شد
هرزنامه‌هاي كوچك، خطرهاي بزرگ
سي‌شارپ براي همه
آش نخورده و دهان سوخته!
دور اما نزديک...!!!
مادربوردهاي چيپ‌ست X58 ويژه ريزپردازنده‌هاي Core i7
با استفاده از نرم‌افزار سوت‌زن
بررسي نرم‌افزارهاي سازماني در لينوکس
مرد کرومي مي‌آيد
جدایی سونی از اریکسون! سونی با قیمت ۱.۴۷میلیارد دلار سهم اریکسون را می خرد
تعیین اهداف جهانی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت توسط سازمان ملل
نوکیا Lumia 710 فرزند کوچک نوکیا با ویندوز فون
طبق اطلاعات درز کرده، نوکیا امروز ویندوزفون های لومیا ۸۰۰ و ۷۱۰ را رونمایی می کند
پایان شایعات نوکیا، رونمایی از لومیا 800 پسر بزرگ انبه خور
ترموستات هوشمند برای تنظیم دمای خانه
نمایشگر Sportiiiis برای عینک ورزشکار
کامپیوتر مولتی تاچ C325 لنووو معرفی شد
پیک یویو، چاپ ایده ها بر روی واقعیت

____________________
نویسنده

ا . مازیار

____________________
لینک ها

کیت اگزوز ریموت دار برقی

ارسال هوایی بار از چین

خرید از علی اکسپرس

الوقلیون

____________________
لینک ها

«جێژوان» پـاتـوق بــچـه‌هـای بـــوكان

مقاله دات نت

پروژه هاي دانشجویی رايگان

سایت تخصصی پروژه های دانشجویی

بانک پی دی اف

دانولد پروژه

دانشگاه آزاد بوکان

گروه دانشجویان کامپیوتر

بۆ بـــــــــۆکان

دانشگاه علمی کاربردی بوکان

دیکشنری کردی_انگلیسی

ویکیپیدیایی کوردی

بوکان سیتی

رپ اوا

کیت اگزوز

زنون قوی

چراغ لیزری دوچرخه


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانشجویان فناوری اطلاعات بوکان و آدرس itgroups.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 38
بازدید کل : 106484
تعداد مطالب : 152
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



برچسب:,

مرد کرومي مي‌آيد

وقتي گوگل براي نخستين بار مرورگر وب خود «کروم» را عرضه کرد، بسياري از ما به اين نتيجه رسيديم که به‌زودي گوگل سيستم عامل خود را هم عرضه خواهد کرد. حالا اين پيشگويي به حقيقت پيوسته است و گوگل در نظر دارد نسخه منبع‌بازي از سيستم عامل کروم خود را در ميانه‌هاي سال 2010 عرضه کند. اما اين موضوع بايد ما را به اين پرسش برساند كه چه چيزي آندرويد (سيستم عامل موبايلي که گوگل براي جنگ با صنعت نرم‌افزاري موبايل، سر نيزه‌ها کرده) را از سيستم عامل کروم جدا خواهد کرد؟

واقعا انتظار براي ديدن جنگ واقعي سيستم‌هاي عامل دشوار است. گوگل مي‌گويد به‌دنبال بهبود تجربه کاربر در کار با کامپيوتر است و واضح است که بسياري از نيازها هنوز رفع نشده‌اند. اما در صنعت موبايل موضوع چيز ديگري است، با عرضه آيفون، آندرويد و WebOS، نشان داده شده است که سخت‌افزار اگر در کنار نرم‌افزار مناسبي قرار گيرد، مي‌تواند موجب رضايت کاربر را فراهم کند. در کامپيوترهاي خانگي، مايکروسافت در حال حاضر با رقبايي چون اپل‌مک و لينوکس طرف است، اما حقيقت اين است که مايکروسافت بيشتر با خودش رقابت مي‌کند تا با ديگر رقبا. هر چند که مک جديد با سهم بازار خود، به مايکروسافت فشار آورده است، اما کاربران PC به‌طور کلي به‌سوي ويندوز اکس‌پي يا ويستا روي آورده‌اند تا نيازهاي روزمره‌شان را رفع کنند. دنياي نت‌بوک‌ها را در نظر بگيريد: در ابتدا لينوکس عرضه شد، خريداران به‌دنبال ويندوز بودند.

بياييد سريع به زماني برويم که آندرويد معرفي شد. درست چندماه پس از عرضه آيفون 0/2 از سوي اپل، آندرويد معرفي شد. از آن هنگام تاکنون سيستم‌هاي عامل موبايل، در صدر تيترهاي خبري دنيا قرار دارند. سيستم‌هاي عامل شرکت‌هاي اپل، گوگل و پالم در رقابتي شديد، هر روز سعي مي‌کنند با رابط کاربري نرم، ساده و پشتيباني نرم‌افزاري قوي کاربر را راضي‌تر نگه‌دارند. پالم، نقطه قوت خود را در آنجا مي‌داند که رابط کاربري‌اش را با سرويس‌هاي وب پيوند داده بود و از تقويم و ايميل گوگل استفاده مي‌كرد. آندرويد نيز توجه زيادي را به‌خود جلب کرد، ظاهرش بسيار زيبا بود (هر چند وب و آيفون زيباتر بودند) و رابط کاربري‌اش کاملا رقابتي بود و يکپارچگي‌اش با سرويس‌هايي که گوگل مي‌داد، توجه هر کاربري را به‌خود جلب مي‌کرد.

نکته کليدي اين است که به ياد بياوريم اين سيستم‌هاي عامل موبايل به‌طور کامل با سخت‌افزارهاي‌شان در ارتباط بودند. شايعه‌هايي بود که سيستم عامل گوگل بر مبناي آندرويد عرضه خواهد شد، چرا که توانسته بودند اين سيستم عامل را بر روي نت‌بوک بالا بياورند. در حقيقت تلفن‌هاي همراه دسته اسمارت‌فون، کامپيوترهايي هستند با توان کم و قابليت حمل بالا، که معمولا از پردازنده‌هاي ARM‌ يا پردازنده‌هاي مشابه بهره مي‌برند.

ايده سيستم عامل آندرويدي براي نت‌بوک، ايده جديدي نيست. کروم گوگل، خبري کاملا غيرغافلگيرکننده بود! چرا آندرويد بايد به‌فكر توسعه باشد؟ چرا پالم به فکر گسترش سيستم عامل خود در دستگاه ديگري نيافتاد؟ چرا اپل سراغ تبلت يا دستگاه ديگري نرفت؟ مثلا بياييد به يکي از ويژگي‌هاي مرورگر کروم نگاهي بياندازيم. گوگل کروم، يک ويژگي داشت و آن هم امکان ايجاد يک ميان‌بر روي ميزکار از هر آدرس و برنامه تحت وبي که داخل کروم باز مي‌شد؛ بود. اما بياييد منصف باشيم، آيفون 3Gs هم امروزه اين کار را مي‌کند و اين ايده جديدي نيست.

 سيستم‌عامل کروم و گزينه‌هاي امروزي

قبل از آن‌که بتوانيم ارزشي که گوگل صاحب آن است را درک کنيم: سيستم عامل مبتني بر کروم. بايد نخست به اين موضوع بيانديشيم که به‌عنوان يک کاربر، دنبال چه چيزي هستيم که سيستم‌هاي فعلي دنيا آن را عرضه نمي‌کنند. در بلاگ گوگل، اعلام شد که سيستم عامل کروم، پروژه‌اي جديد است و با آندرويد تفاوت خواهد داشت. آندرويد از ابتدا براي کار با ابزارهايي چون تلفن و نت‌بوک ساخته شده بود. سيستم عامل گوگل براي کساني خواهد بود که بيشتر وقت‌شان را در اينترنت مي‌گذرانند و براي کامپيوترهاي قدرتمندتر ساخته شده است و برد کاربري آن، از نت‌بوک‌ها تا کامپيوترهاي قوي خواهد بود. هر چند که در بخش‌هايي، کروم و آندرويد با هم تداخل پيدا مي‌کنند، اما معتقدند که اين انتخاب باعث ايجاد نوآوري‌هايي مي‌شود که دست آخر سودش را همگان خواهند برد.

به‌طور کلي، بيشتر ما وقتمان را در وب مي‌گذرانيم. اين شايد بيشترين نقطه تلاقي کروم و آندرويد باشد، چرا که کاربران آندرويد بيشتر از هر کس ديگري، با سرويس‌هاي وب همراه هستند. بنابراين، دقيقا چه چيزي تفاوت ميان آندرويد و کروم خواهد بود و چطور اين تفاوت، ويندوز را به‌رقابت خواهد کشيد؟ قابل پيش‌بيني است که کروم براي آن‌که به جنگ ويندوز هفتي بيايد که از پيش روي لپ‌تاپ‌ها و کامپيوترها نصب شده است، بايد دست کم، پشتيباني سخت‌افزاري خود را گسترده کند. اين زميني است که گوگل تا به‌حال در آن بازي نکرده است. بدون اين پشتيباني‌ها، به‌زودي شاهد گوگلي خواهيم بود که براي پشتيباني از درايورهاي کارت‌هاي گرافيک و پرينترها، به دست و پا زدن افتاده است. حتي ممکن است مجازي‌سازي ويندوز در سيستم عامل کروم هم به‌وجود بيايد، چرا که بسياري از کاربران مي‌خواهند نرم‌افزارهاي ويندوزي را داخل سيستم عامل خود داشته‌باشند.

صحبت از نرم‌افزارها شد، گوگل اعلام کرده است که نرم‌افزارهاي سيستم‌عامل کروم داخل تمام مرورگرهاي ديگر اجرا خواهد شد. با اين گفته، اين سوال مطرح مي‌شود که چه مزيتي در استفاده از نرم‌افزارهاي مبتني بر مرورگر ديده است که مي‌خواهد سيستم عامل خود را با آن شروع کند. بياييد نگاهي بياندازيم به اقدامي که اپل انجام داد و تلاش کرد نرم‌افزارهاي تحت مرورگر خود را عرضه کند: نتيجه اين شد که با عرضه قابليت جديد آيفون، که نرم‌افزارها را مي‌شد روي دستگاه ذخيره کرد، کل اين بخش به دست فراموشي سپرده شد. سيستم عامل کروم احتمالا ويژگي‌ خواهد داشت که آيفون ندارد، HTML 5 امکان ذخيره داده روي ديسک را خواهد داشت، هر چند هنوز HTML 5 عرضه نشده است.

 اينتل به‌پشتيباني از گوگل

نيك جيكوب، سخنگوي بخش آسياي اينتل اعلام كرده است كه اينتل و گوگل در پروژه‌هاي مختلفي با يكديگر شريك به‌حساب مي‌آيند و قطعا اين نيز استثنا نخواهد بود. نكته جالب اينجاست كه اينتل سيستم عامل خودش را براي دستگاه‌هاي قابل حمل توليد مي‌كند. مابلين، نسخه‌اي لينوكسي است كه اينتل براي نت‌بوك‌ها و دستگاه‌هاي قابل حمل مشابه با تراشه اينتل اتم توليد كرده است. البته گوگل هنوز خبري بابت حضور اينتل در پروژه كروم اعلام نكرده است و تنها از شركت‌هايي چون هيولت‌پاكارد، شركت توليدكننده تراشه‌هاي Texas Instruments و توليدكننده لپ‌تاپ لنووو به‌عنوان حاميان اين پروژه نام برده است.

 انتظارات و اميدواري‌ها

گوگل چيز ديگري گفته است که توجه را به‌خود جلب مي‌کند: «ما پيغام‌هاي زيادي از کاربران دريافت کرده‌ايم که کامپيوترها بايد هوشمندتر شوند. مردم مي‌خواهند ايميل‌هايشان را فورا دريافت کنند، آنها مي‌خواهند کامپيوترهايشان در سريع‌ترين حالت ممکن باشد و مي‌خواهند هيچ موقع ترس اين را نداشته باشند که داده‌هايشان کي از دست خواهد رفت. حتي مهم‌تر از آن اين است که نمي‌خواهند ساعت‌ها وقت را صرف پيکربندي کامپيوترهايشان بکنند تا با سخت‌افزار جديد درست کار بکند و يا نگران به‌روزرساني‌هاي نرم‌افزاري باشند.» ويندوز هفت، کروم و نخستين نت‌بوک با آندرويد، شايد تنها چيزهايي باشد که ما بتوانيم در ابتداي سال آينده ميلادي انتظارش را بکشيم.